Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, Meclis Başkanı Avni Uçar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nizamettin Sarı, Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Kayınova ve Nihat Yılmaz ilimizde yeni göreve başlayan Vali Çetin Oktay Kaldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  

Vali Çetin Oktay Kaldırım ilimizde görev yapmaktan duyduğu  memnuniyeti dile getirerek,  Sakarya’nın verimli topraklara sahip, ürün çeşitliliği çok fazla olan, stratejik konumu gereği önemli bir il olduğunu ve  sahip olduğumuz kaynakların en iyi şekilde  kullanılması gerektiğini belirtti. Ayrıca Ticaret Borsası tarafından kurulacak olan Lisanslı Deponun ilimize kazandırılacak olmasının bölge gelişiminde etkili  olacağını vurgulayarak  Sakarya ili için güzel bir yatırım olduğunu ifade etti.   

Ziyarette STB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, Sakarya Ticaret Borsası’nın çalışmaları ile ilgili bilgiler vererek,  “Üyeye hizmet ülkeye hizmettir anlayışıyla hareket eden Sakarya Ticaret Borsamız, ilimiz tarım ve hayvancılığının gelişmesi için faaliyete geçirdiği Gıda Kontrol Laboratuvarı, Canlı Hayvan Borsası, sosyal sorumluluk projeleri ve kurumsal projeleri ile üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmekteir. Borsamız bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada ilimize faydalı olacak projelerle hedeflediği vizyona ulaşmaya çalışacaktır” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çetin Oktay Kaldırım "çalışanı ve üreteni desteklemek hepimizin görevi, sizlerin başarısı bizlerin ve ülkemizin gururu ve mutluluğu olacaktır" diyerek Başkan Sarı ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.