Taraklı’nın bir çok sokağında bulunan bakımsızlıktan dolayı yıkılmaya yüz tutmuş binalar faciaya davetiye çıkartıyor. Çürüyen binaların sokaktan gelip geçenler için tehlike oluşturduğunu belirten vatandaşlar insanların yaşamadığı bu binaların yıkılması gerektiğini savunuyor.

“BİNALARIN YANINDAN GEÇERKEN KORKUYORUZ”
Taraklı’da birçok sokakta bulunan binalar bakımsızlıktan dolayı yıkılmak üzere. Hiçbir önlem alınmadan çürümeye terk edilen binaların kar yağışı sonrasında büyük tehlike oluşturduğunu ifade eden vatandaşlar, “Bu binaların yanlarından geçerken korkuyoruz,Taraklı’da birçok bina tehlike oluşturuyor” diyorlar.

“YANAN BİNA YIKILMALI”!
Geçtiğimiz yıllarda Yusufbey Mahallesi’n de bulunan tarihi bir binanın tamamen yanması nedeniyle enkaz oluştuğunu söyleyen vatandaşlar, “Bildiğiniz gibi Yusufbey Mahallesi Türbe sokak başındaki tarihi bina büyük yangın geçirdi. Oradaki bina enkaz hailinde. Tarihi bina olduğu için kimse dokunamıyor. Taraklı’da aynı durumda birçok bina bulunuyor. Bunlar çökerse ciddi kayıplar yaşanır. Bu binaların bir an önce ortadan kaldırılması gerekir” şeklinde konuştu.