2017 Mart ayında Taraklı Kaymakamlığı’na asaleten atanan ve yaklaşık 18 ay Taraklı Kaymakamlığı yapan Cihat Koç’tan sonra 1 asaleten 4 vekaleten Kaymakam görev yaptı.

Nurhak Kaymakamlığı’na atanan Cihat Koç’tan sonra Taraklı Kaymakamlığı’na Kaymakam Okan Dağlı, (8 Ay) vekalet etti. Kaymakam Okan Dağlı’nın Dil kursu planlaması dahilinde Ankara’ya gitmesinden dolayı yerine Kaymakam Abdullah Kurt, (4 Ay) vekalet etti.

Kaymakam Abdullah Kurt’un yerine 2019 yılı Mülki İdare Amirleri atama kararnamesi ile Kaymakam Abdullah Arslantürk asaleten atandı. 

2020 Eylül ayında Türkiye genelinde çok sayıda Kaymakam ve bazı Vali yardımcıları görevden alınması sebebiyle Erzincan’ın Çayırlı Kaymakamlığı görevine Taraklı’da (10) Ay Kaymakamlık yapan Abdullah Arslantürk atandı.

Kaymakam Arslantürk’ün yerine ise Kaymakam Özgür Kaya,  (4 Ay) vekalet etti. Kaymakam Özgür Kaya’nın Dil kursu planlaması dahilinde Ankara’ya gitmesinden dolayı yerine Kaymakam Levent Küçük (4 Ay) vekalet etti.

4 Ay Taraklı Kaymakamlığı’na vekalet eden Kaymakam Levent Küçük’ün yerine Kaymakam Halis Hacıismailoğlu atandı.

Yozgat'ın Şefaatli ve Samsun’un Asarcık ilçe Kaymakamlığı’na vekalet eden Kaymakam Hacıismailoğlu, Ankara’daki kursunu tamamlayarak 107. Dönem Mülki İdare Amirleri kura kursuna katıldı. Kura sonrasında Taraklı Kaymakamlığı’na asaleten atandı.

Trabzon Of doğumlu olan Kaymakam Hacıismailoğlu’nun, önümüzdeki günlerde görevine başlaması bekleniyor.