İlçe genelinde yürütülen kampanyaya hayırseverler yoğun ilgi gösterdi. Taraklı Ülkü Ocakları; Taraklı’da STK'lar ve köy muhtarları ile koordineli bir şekilde mahremiyet ilkesine göre çalışmalarını sürdürerek gönülleri fethetti.

Kasım ayı sonunda bitecek olan kampanya ile 75 çocuk’un mont , bot ve okul kıyafet ihtiyacı karşılandı.

Taraklı Ülkü Ocakları Başkanı Aykut Bulut yaptığı açıklamada, "Taraklı Sakarya’nın en tarihi ve kültürel ilçesidir. Hamuru Osmanlı kültürü ile yoğurulmuş olduğu için ahilik kültürü, sosyal yardımlaşma, birlik ve beraberlik nişanesidir. Bu proje ye başladığımız andan itibaren tüm vatandaşlarımız iş adamlarımız ve ilçe sakinlerimiz hepsi bir işin ucundan tutup bu kampanyaya destek oldular hepsinden Allah razı olsun. İlçe dışından gelen misafirlerimiz dahi bu kampanya da biz de bir şeyler yapalım diyerek elini taşın altına koydular.

Kampanyayı yürütürken ilçe esnafımızı da gözettik ürünlerimizi ilçe esnafından temin ettik. Bu sayede onlara da bir nebze katkıda bulunabildik. Ülkü Ocakları olarak bu tarz çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz, böyle hayırlı işlerde köprü olabilmek bizler için mukaddes görevdir.

Destekleri dolayısıyla çok kıymetli vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyor sizleri Allah’a emanet ediyorum." dedi.