//Nurettin Eryılmaz//

Adapazarı Belediyesi Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısı, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu başkanlığında yapıldı. 7 maddenin görüşüldüğü toplantıda Başkan Işıksu, devam eden proje çalışmaları hakkında kısa bilgiler verdi. 

Yeni dönem projeleri arasında yer alan Tarihi Türk Ticaret Bankası Binası'nın restorasyon çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Başkan Işıksu, "Türk Ticaret Bankasında restorasyon çalışmalarımız başlamıştı. Çalışma hızla devam ediyor. Şuanda çalışma yüzde 33 seviyelerine geldi. İnşallah yaz sonuna toparlanmasını bekliyoruz. Muhtemelen verilen süreden biraz daha erken sürede bitmiş olacak diye umut ediyoruz." dedi.

Başkan Işıksu, "Adapazar Güneşler Yerleşkesi, burada hem düğün salonu hem pazaryeri olacak, güzel bir yerleşke olacak inşallah. Bu yerleşkenin çalışmalarıda şuan yüzde 20 seviyelerinde. O da hızlanmaya başladı. İnşallah bu yazın sonunu bulmadan bina ortaya çıkmış olur. Camili'de kreş ve bakımevindeki çalışmalarda sona gelindi. Bahçe düzenlemesi yapılıyor, artık son rütuşlarda... Açılışa hazır hale geliyor inşallah. Çocuk parkları ve spor sahalarımızın çalışması da yoluna girdi. Bir kısmınınn ihalesi tarihi belli oldu. 18 Haziran'da var. Peyderpey onlar da yapılacak. 34 tane çocuk parkı, 25 tane spor parkı ve 13 tane de spor sahası yine bu yaz döneminde Adapazarımızın çeşitli mahallelerine kazandırmış olacağız." dedi.