//Nurettin Eryılmaz//

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mayıs Olağan Meclis Toplantısında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ormanpark içerisinde 50 metrekarelik alanda kurulan fidan ve süs bitkilerinin satış merkezinin açılışını Haziran ayının ilk haftası gibi planladıklarını açıkladı. Ayrıca Melen Botanik Vadisi içinde lansman programı yapmayı planladıklarını duyuran Başkan Yüce, programa Tarım ve Orman Bakanı'nın da katılacağını belirtti.

Başkan Yüce, "Merkezimizin faaliyetleri devam ediyor. İnşallah kısa bir zaman içerisinde hep beraber açılışını gerçekleştireceğiz. Açılışı 27 Mayıs olarak planlamıştık ancak o gün İl Başkanları toplantısı olması münasebetiyle şehirde olamayacağımız için bu tarihi daha sonraki tarihe atıyoruz. Tarih netleşince bildireceğiz. Haziran'ın ilk haftası olabilir gibi." dedi.

Başkan Yüce, "Melek Botanik Vadimizin lansmanını yapmak adına bir program düşündük. Sayın Tarım ve Orman Bakanlığımızdan teşrif etmeleri için bu konuyu ilettik. Sağolsun kırmadı, inşallah gelirim dedi. Haziran ayında kendisinden aldığımız günü belirleyince inşallah Melen Botanik Vadimizde oradaki çalışmaları sizlerle paylaşacağız." dedi.