Sakarya’nın yetiştirdiği ünlü Teknik adam Yılmaz Vural dün sosyal medya hesabından Sakaryalı gençler ile Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye mesaj gönderdi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle sosyal medya hesabından mesaj gönderen Vural, gençler ile Başkan Yüce’nin 19 Mayıs Bayramını tebrik etti.

Bugün ise yine Sakarya’nın yetiştirdiği önemli bir spor adamı, Sakaryalı gençler ile Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye mesaj gönderdi. Sakaryalı olan Tayfur Havutçu, “Sevgili Sakaryalı hemşerilerimiz. Dünya ve Türkiye olarak yaşadığımız bu sıkıntılı günleri İnşallah geride bırakacağız. Ülke olarak hep birlikte verdiğimiz Koronavirüs mücadelesinden galip geleceğimize inancım tam” dedi.

Büyük beğeni kazanan videosunu Havutçu, “Spordan ve sevdiğimiz bir çok şeyden mahrum sürdürdüğümüz mücadelemizle birlik ve beraberlik içersinde 83 milyon olarak tek yürek kazandığımız zaferlere yenisini ekleyeceğiz. Bu vesileyle bu yıl evlerimizden kutladığımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı içtenlikle tebrik ediyor, sağlıklı günlerde çok sevdiğimiz spor ile yeniden buluşmayı temelli ediyorum. Buradan Sakarya Büyükşehir Belediyesinin değerli Başkanı Ekrem Yüce’ye sevgi ve selamlarımı sunuyorum” sözleriyle bitirdi.