10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle ziyaretlerini sürdüren Engelliler Birlik Federasyonu Genel Başkan Vekili İbrahim İşçi, Sakarya Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Zehra Toy ve Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Kanal Erenler’de oturan Serablal Palsi hastası olan Mehmet Enes Karataş’ı ziyaret etti. Sakarya Büyükşehir belediye Başkanı Ekrem Yüce canlı telefon bağlantısıyla bağlandı ve Serablal Palsi hastası olan Enes ile görüştü.

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek’in canlı yayınla bağlandığı sırada ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adını duyan Serablal Palsi hastası Enes büyük heyecan yaşadı. Cumhurbaşkanı sevgisiyle yanıp tutuşan Enes’in televizyon ekranlarında da Erdoğan’ı gördüğü zaman büyük sevinç yaşadığını belirten ailesi, “Tek hayali Erdoğan ile görüşmek” dedi.

Sakarya eski Valisi Hüseyin Avni Coş’un da canlı bağlantıyla katıldığı Enes Ramazan Bayramı’nda büyük mutluluk yaşadı. Ziyaret sonunda ise hayırsever Cihat Kaytaz tarafından hediye edilen tekerlekli sandalye ile Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak’ın bayram çikolatası Serablal Palsi hastası olan Enes’e takdim edildi.