KONFERANS SALONU

Okul konferans salonunda düzenlenen seminere Sakarya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Polis Memurları Resul Karatosun ve Özcan Soylu konuşmacı olarak katıldı. Seminerde ilk olarak öğrencilerle; kahramanlık, şehitlik, vatan, millet gibi konular üzerinde söyleşiler yapıldı ve sunumlar gerçekleştirildi.

TERÖR ÖRGÜTLERİ

Daha sonra ise öğrencilere; ülkemizi bölmek ve yıkmak düşüncesindeki terör örgütleri hakkında dikkat edilmesi gerekenler ve bu örgütlere karşı neler yapılması gerektiği anlatıldı. Seminer sonunda konuşan Okul Müdürü Adem Yazan, "Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü bozmak, birlik ve beraberliğimizi parçalamak isteyen her türlü terör örgütlerine karşı dayanışma içerisinde ve birlik olmalıyız" dedi.

ŞEHİTLERE SEMİNER

Terörle Mücadele ve Önleme Faaliyetleri hakkındaki seminerin sonunda Sakarya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Polis Memuru Resul Karatosun'a ve Özcan Soylu'ya çok teşekkür etti. Terörle Mücadele Kapsamında şehit düşen polis ve askerlerimize yapılan dua ile seminer sona erdi.