Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Genel Başkanvekili ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Mali Sayman ve Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık'tan oluşan heyet Sakarya Gazeteciler Cemiyeti, Basın İlan Kurumu Sakarya Şubesi ile Yenihaber ve Yenigün Gazetelerini ziyaret etti.

Heyet önce Sakarya Gazeteciler Cemiyeti'ne geldi. TGF Genel Başkan Yardımcısı ve SGC Başkanı Sezai Matur'la görüşen heyet daha sonra Basın İlan Kurumu Şube Müdürü İbrahim Çorbacı'yı ziyaret etti. Heyet son olarak Yenihaber gazetesini satın alan Yenigün, Yenihaber ve Sakarya Halk gazetelerinin sahibi Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SGC Başkanı Sezai Matur ve BİK Şube Müdürü İbrahim Çorbacı'nın da katıldığı bu ziyaret sırasında İmtiyaz sahibi Halil İbrahim Balcı'nın yanısıra Yenigün ve Yenihaber gazetelerinin yönetici ve çalışanlarıyla da görüşen TGF Heyeti çalışmalarında başarılar diledi.