Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Serdivan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çaylak ile yönetimi 24 Kasım Öğretmenler Günü ilk olarak Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’u ziyaret etti. Fazilet Durmuş nezrinde bütün milli eğitim camiasının 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan  Çaylak, “Öğretmenlerimizin hakkı hiçbir şekilde ödenmez” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Fazilet Durmuş ise teşekkür etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Serdivan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu’nda ise öğretmenler günü nedeniyle Pandemi kurallarına uygun küçük bir tören düzenlendi. Maske, mesafe ve temizlik kurallarının ön planda tutulduğu törende konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Çaylak gelişmiş toplumların temelinde eğitim olduğunu anımsattı. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Serdivan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu Müdürü Esin Yalçın ise, “ Öğretmen, öğrenci, veli ve idareciler bir bütündür. Hep birlikte eğitim için güç birliği yaparsak yarınımız olan öğrencilerimiz daha kaliteli eğitim alır” dedi. Okulda eğitim gören bütün veliler adına öğretmen ve idarecilere teşekkür eden Başkan Çaylak, günün anısına öğretmenlere hediyeler takdim etti.