Türkiye’nin bir çok ilinde yatırımları bulunan Toya Grup Bilişim Teknolojileri Hizmet Binası Adana’da hizmete girdi. Toya yazılım ve Bilişim Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Bayram’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa iş, siyaset, spor ve Toya Grup iş ortakları katıldı. Yerli ve milli ürünlerle ülke çapında adından söz ettiren firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Bayram,  “Toya Grup olarak Türkiye’nin pek çok şehrinde bulunan yatırımlarımızın merkezini Adana’ya taşıyoruz.”dedi.  

Bir çok firmanın batı illerine kaçtığını anımsatan Bayram, “ Firma olarak biz tam tersine yatırımlarımızın merkezini Adana’ya taşıdık. Toya Grup olarak firmamıza ait yazılımları ile ülke kadar Adana’nın da en prestijli sektörlerinden biri olan gastronomi sektörünü desteklemeye devam edeceğiz. Türkiye’nin en kaliteli ürünlerini, rekabetçi şartlarda hizmeti sunacağız” diye konuştu.

Bayram, “ Hedefimiz yüzde 100 yerli ve milli yazılımdır. Türkiye’nin en zengin pos tedarikçilerinden olan Afanda’nın bölge çalışmalarını, Türkiye’nin en iyi terazi üreticilerinden olan Murbay-Seles markasının bölge çalışmalarını Adana merkezden yürüteceğiz. Pandemi’nin dünyayı sarstığı şu günlerde esnafımızla birlikte yatırım ve istihdama yönelik hamlelerimizi siz sevgili dostlarımızla sürdürmeyi planlıyoruz “dedi.

Bayram, “Amacımız Adana’dan Türkiye’nin dört bir tarafına yenilikçi, bütçe dostu ürünlerle esnafımızın, iş dünyamızın hayatını kolaylaştırmaktır. Toya Grup ailesi olarak Adana’daki yeni yolumuzun ilk adımını atıyoruz.  Market ve tüm hızlı satış sektörlerinde, cafe, restoran ve tüm ağırlama sektörlerinde, üretim yapan Organize Sanayi firmalarında, ticaret yapan her boydaki işletmenin arkasında biz olacağız” diye konuştu.

Otomasyon ve muhasebe yazılımlarımızla firmaların yükünü hafiflemeye devam edeceklerini belirten Bayram, “ Afanda ve Murbay gibi tedarikçilerin ürünleri ile donanım ihtiyaçlarını karşılayacağız” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından Toya Grup Bilişim Teknolojileri hizmet binasının dualarla kurdelesi kesildi. 

--------------

Toya Grup Üzerine

Kurumsal Profil
Müşterilerine kalıcı ve katma değer sağlayıcı hizmetler üretmektedir. Yazılım uygulamalarında deneyimli, sertifikalı ve uzman kadrosu ile iş süreçleri analizi, sistem tasarımı, kurulum ve modelleme, eğitim, danışmanlık ve destek hizmetleri TOYA tarafından verilmektedir. TOYA, büyük ve orta ölçekte yerli-yabancı birçok firmaya ERP satışı ile uygulama ve proje yönetimi deneyimlerini; yazılım tecrübesiyle birleştirerek müşterilerine ve iş ortaklarına hizmet ortamı sağlamıştır. Üretim, pazarlama, satış, lojistik,market, perakendecilik ve dağıtım sektörlerine bilişim hizmetleri vermektedir.

Misyonu
TOYA Yazılım ve Bilişim Teknolojileri Ltd. Şti.alanında uzman ekip personelleri ile yatırımcı ve finansör iş ortaklarına hizmet alanında kalıcı ve katma değer sağlayıcı, güvenilir, kaliteli ve güler yüzlü bir hizmet sunmak, sahip olunan bilgi ve tecrübenin paylaşımı ile kurumsallık ve rekabet güçlerini destekleyerek ülke ekonomisinin gelişmesine katkı sağlamaktadır. Şirketimiz, büyük ve orta ölçekte yerli-yabancı birçok firmaya yazılım programlarıyla etkin çözümler üretir. Müşterilerine ve iş ortaklarına detaylı bir analiz planlama sonrasında her türlü tesis için tüm spesifik parametreleri göz önüne alarak üstün teknoloji konsepti planlar. Böylece iş süreçleri analizi, sistem tasarımı, kurulum ve modelleme çalışmaları ile tüketici ihtiyacına ve taleplerine uygun çözüm, fırsat ve seçenekleri yazılım tecrübesiyle birleştirerek müşteri memnuniyetine dönüştüren ve iş ortaklarına kaliteli ve yaratıcı çözümler sunan lider bir şirkettir. Türkiye’nin teknolojik değişimine katkı sağlayıp, deneyimli, sertifikalı uzman kadrosuyla üretim, pazarlama, satış, lojistik,market, perakendecilik ve dağıtım sektörlerine teknik ve finansman konularında Yazılım-Bilişim hizmetleri vermektedir.

Vizyonu
TOYA ailesi olarak, alanında uzman kadromuz ile üretim, pazarlama, satış, lojistik,market, perakendecilik ve dağıtım sektörlerine yazılım, bilişim ve danışmanlık alanlarında müşterilere yaratıcı çözümleri, yenilikçi ve kaliteli ürünleriyle hizmet sunarak, ürünlerin satış öncesi ve sonrasında da müşterilerin yanında olmayı, müşterilerimizi  en yüksek başarı ve verime ulaştırarak yükselen hizmet kalitesiyle; ürün ve hizmette kalitenin, müşteri memnuniyetinin, güvenin ve güler yüzün ön planda tutulduğu bir anlayışla, “Müşteri Daima Haklıdır” ilkesi ile hareket ederek yazılım ve bilişim sektöründe kaliteli ve güvenilen bir marka haline gelmek, uzman kadrosu ile bölge ve çevre illerde sektörün öncüsü haline gelerek farklılık oluşturmak, dinamik, yenilikçi, gelişmeci bir yaklaşımla iş ortaklarımıza katma değer sağlayarak alanında ulusal ve uluslararası düzeyde güvenilir lider bir marka olmaktır.

Toya Grup Reşatbey Mahallesi – Ordu Caddesi – No: 73/a Seyhan Adana’da faaliyet gösteriyor.