Toyota-Sa Acil yardım Hastanesi’ndeki aşı kuyruğu haberiyle ilgili olarak sağlık çalışanları bir açıklama gönderildi.

İşte o açıklama

Merhaba. Toyota-Sa Acil Yardım Hastanesi hakkında yapmış olduğunuz haberi okudum. Ben aşı biriminde çalışan bir hemşireyim. Yapılan eleştirileri okudum her ne kadar haklılık payı olsa da bu beni çok üzdü. Çok zor şartlar altında halkımıza verdiğimiz hizmeti eksiksiz yapmaya ve gelen herkesi aşılamaya çalışmamıza rağmen randevusu 40 dakika geçtiği için bizden şikayetçi olma yada eleştirme hakları yok. 

Daha önce günde 600 kişiye aşı yaptığımız için tüm sistem bunun üzereni kuruluydu bir gece de bakanlığın çıkarmış olduğu kararla bu sayı 1200 ile 1500 e kadar çıktı. Zaten hastanemizin çalışma alanı çok sınırlıyken yetersiz personelimiz olmaması da cabası. Saatlerce molaya çıkamayıp 16 saatlik çalışma periyotun da sadece 30'ar dakikalık yemek molalarına çıktık.

12:00-13:00 ve 17:00-18:00 arası randevu olmamasına rağmen yine de gelenleri bekletmeden işleme aldık. Demem o ki orada harcanan emeğe yazık bu yapılan yorumlar bizim motivasyonumuzu çalışma isteğimizi kırmaktan başka bir işe yaramadı. Çalışmalarımızı haber yapacaksanız buyurun kendiniz gelin yerin de görün. İyi çalışmalar dilerim.