TÜGVA Sakarya İl Temsilciliği Kadın ve Aile Koordinatörlüğü tarafından online olarak düzenlenen ve 400 kişinin katılımıyla haftada bir gün iki oturumda gerçekleşen pastacılık kursuna katılan kursiyerler tarafından yapılan tatlılar, sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla gerekli tedbirler alınarak Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderildi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MORAL
Pastacılık kursunu düzenleyen TÜGVA Sakarya Kadın ve Aile Koordinatörü Kübra Kaymul “Pandemi sebebiyle çok yoğun bir iş yükü altında olan ve bizler için fedakârca çalışan sağlık çalışanlarına moral vermek ve destek olmak amacıyla böyle bir etkinlik gerçekleştirmek istedik. Destekleyen kursiyerlerimize teşekkür ederiz” dedi.

Bu dönemde sağlık çalışanlarının kıymetini daha iyi anladıklarını belirten Kaymul “Yoğun iş tempolarına rağmen gecesini gündüzüne katarak görevlerini yapan sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek az. Onların bu mücadelesinde her zaman yanlarındayız” dedi.

DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK
Kursun 10 hafta boyunca devam edeceğini belirten Kaymul “Eğitmenimiz her hafta farklı bir tatlıyı kursiyerlerimize gösteriyor. Önümüzdeki haftalarda diğer kamu görevlilerine de tatlılarımızdan ikram edeceğiz.” dedi.