Başkan Bora Vali Kaldırım’ın kabulünden dolayı teşekkür ederken iş insanları ve sanayiciler olarak Batı Karadeniz bölgesindeki on ilin Sakaryamıza bağlandığından dolayı bu illerimiz ile birlikte bölgemizin ve ülkemizin kalkınmasına katkı sunmak, daha fazla üretim, istihdam ve pandemi sürecinin getirdiği zorlukları hep birlikte aşmanın gayreti içinde olduklarını dile getirdi.

Vali Çetin Oktay Kaldırım ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “TÜMSİAD‘ın hem üretim hemde istihdam anlamında şehre ve kendilerine bağlı olan illere katkı sağlama adına yaptığı gönüllülük esasına dayalı başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Sanayici ve iş insanlarının dernekleri ve yönetimleri itibariyle sorumluluk bilincinde gönüllülük esası ile işleyen kurumlardır Bizlerde iş dünyasının insanları ile birlikte ortak çalışmalar yapılabilmesi için gayret edeceğiz” dedi.

TÜMSİAD yönetiminin Vali Kaldırım‘a yaptığı ziyarete; Bölge Koordinatör Başkanı Rıza Bora, Başkan Vekili Naim Yener, Başkan Yardımcıları Yusuf Çokal, Necip Güngör ve Genel Sekreter Faruk Nalçacı katıldı.