Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce dün Türk Kadınlar Birliği (TKB) Sakarya Şube Başkanı Tevhide Yağan ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul etti.

Türk Kadınlar Birliği’nin il genelindeki çalışmaları ve girişimleriyle ilgili bilgi veren Başkan Yağan, her zaman kadınların yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini kaydetti. Kadının aile içindeki rolü ve önemine vurgu yapan Başkan Yağan, Sakarya’daki bütün kadınların yanında olduklarını belirtti. Ortak düşüncenin kadın olan bütün proje ve çalışmalarda Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin yanında olduklarını ve kadınlara yönelik girişimlerde birlikte çalışmaya hazır olduklarını belirten Başkan Yağan 1956 yılından günümüze ülke genelindeki bütün TKB'deki şubelerin yaptığı çalışmaları bulunduğu bir kitabı Başkan Yüce’ye takdim etti.

Türk Kadının Kurtuluş Savaşı’nda gösterdiği kahramanlığı destan yazdığını anımsatan Başkan Yüce ise Türk kadının asaleti, fedakarlığı, ailesine olan bağlılığına dikkat çekti. Her zaman kadınların yanında olduklarını anımsatan Başkan Yüce, Türk Kadınlar Birliği’nin yaptığı çalışmalara destek vereceğini belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Yüce, il genelinde Büyükşehir Belediyesi’nin kadınlara yönelik çalışmaları hakkında da bilgi verdi.