// Nurettin Eryılmaz’ın haberi //

Akyazı Dokurcun Mahallesi Çaylar Sokak bulunan Türk Telekom Sakarya İl Müdürlüğü’ne ait telefon ve internet kabloları her ay biraz daha sarktı. Son fırtına ile birlikte kablolar artık evlerin giriş kapılarına kadar sarkarken, eve giren vatandaşlar kabloları yukarı kaldırarak evlerine girmeye başladı. Türk Telekom Sakarya İl Müdürlüğü’ne konuyu defalarca telefonla ilettiklerini, ardından fotoğraf ve videolarla konuyu yine Türk Telekom’a bildirdiklerini belirten sokak sakinleri, kimsenin kendileriyle ilgilenmediğini söyledi.

İki yıla yakın zamandır kendilerini yetkilelerin oyaladığını belirten sokak sakinleri,” Son fırtınalarla birlikte kablolar evlerimizin girişlerini kapattı. Eve girerken kabloları kaldırıp öyle giriyoruz. Bu nasıl bir anlayış ki defalarca şikayet etmemize rağmen bu sorunları dikkate almıyorlar. Telefonla yaptığımız şikayetlerden hariç yaşanan sıkıntıyı fotoğraf ve video görüntülerle de bildirdik. Yine kimse dikkate almadı” dedi.

Türk Telekom Genel Müdürlüğü’nün bu konuyla ilgili gereğini yapmasını da isteyen vatandaşlar,”Sakarya Türk Telekom Başmüdürlüğü bizi dinlemiyor. İlgilenmiyor. Bari Türk Telekom Genel Müdürlüğü bizimle ilgilensin. Başımıza kadar inan kabloları gelip birileri yapsın. Yeter artık, bıktık bu kabloların sarkmasından” diye konuştu.