TYB Sakarya Yönetiminden Fahri Tuna,  Mehmet Özdemir ve Bayram Akyüz, şehit oluşunun 5. yıldönümünde Şehit Serdar Gökbayrak'ın Hanlıköy'deki kabrini ziyaret ederek, başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere bu memleketi bizlere armağan eden tüm şehitlerin ruhuna Kur'an-ı Kerim okudular.

Söz konusu ziyarette Hanlıköy'de yaşayan Şehit Gökbayrak'ın kayınbiraderi Yusuf Dayan ile çocukları Mürsel ve Ümit Recep de hazır bulundu. Yusuf Dayan, kızkardeşi Necla Gökbayrak’ın eşi Özel Hareket Polisi Serdar Gökbayrak'ın Kuzey Irak, Suriye ve Mardin'de terörle mücadele kapsamında kahramanlıklar gösteren yiğit mert gözükara korkusuz bir insan olduğunu ve ailece sohbetlerinde sık sık 'şehit olmak istiyorum' sözünü tekrarladığını ifade etti. Kayınbirader Yusuf Dayan başta Arifiye Kaymakamı Bekir Dınkırcı olmak üzere devletin, gerek şehit eşi Necla Gökbayrak'la gerekse şehidin üç çocuğunun eğitimiyle yakından ilgilendiğini belirterek yetkililere teşekkür etti.

TYB yönetiminden Çanakkale şehidi torunu Fahri Tuna, Yemen şehidi torunu Mehmet Özdemir ve Kafkas şehidi torunu Bayram Akyüz de “TYB Sakarya olarak şehitlerimize minnet borçluyuz. Ay yıldızlı bayrağımız bugün onlar sayesinde dalgalanıyor. Onların asırlar boyu bizlere bıraktığı bu kutlu mirası, edebiyat yoluyla genç kuşaklara aktarmak boynumuzun borcudur. Balkanlar'dan Yemen'e, Çanakkale'den Kafkaslar'a, Istiklâl Harbi'nden 15 Temmuz'a... tüm şehitlerimize, minnet ve şükran duyguları içerisinde dualarımızı gönderiyoruz. Emanetleri emanetimizdir” dediler.