UCİM Sakarya İl koordinatörü Ulviye Güler ve Av. Asuman Gözüaçık, "Derneğimiz 50.000’i aşkın üyesiyle gönüllü şekilde önleyici eğitimler düzenleyerek, mağdurlara ücretsiz hukuki destek vermektedir. Derneğimiz yurt genelinde ve Sakarya ilinde çocuk istismarını engelleme ve farkındalık oluşturma faaliyetleri düzenlemektedir." diyerek ilimizde de her türlü üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile birlikte ortak çalışmalar yapmak istediklerini belirten UCİM Sakarya Koordinatörleri misafirperverliğinden dolayı Zor’a teşekkür etti.

Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Musa Zor, UCİM Saadet Öğretmen Çocuk Istismarı ile Mücadele Derneği'nin Sakarya'da gönüllü olarak yapılanmalarından çok memnun olduğunu, bu doğrultuda yapılacak olan çalışmalarda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak iş birliği yapmaktan ve her türlü desteği sağlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade ederek, UCİM Sakarya koordinatörlerini böyle bir mücadelede yer aldıkları için tebrik etti.

Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Musa Zor derneğin çalışmalarında başarılarının devamını dileyerek ziyaretlerinden ötürü UCİM Saadet Öğretmen Çocuk Istismarı ile Mücadele Derneği Sakarya koordinatörlerine teşekkür etti.