ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Erenler Belediyesi Koronavirüs’e karşı alınan tedbirler ve önlemler kapsamında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, ekiplerin sahada tüm gücü ve gayretiyle çalıştığını ifade etti. Başkan Kılıç, “Başta Temizlik İşleri, Kültür ve Sosyal İşler ve Zabıta Müdürlüklerimiz Koronavirüs’e karşı çalışmalarına aralıksız devam ediyor” dedi.

ZABITA EKİPLERİ UYARIYOR

Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Kılıç, “Belediyemiz Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler Koronavirüs’e karşı alınan tedbirler kapsamında yayınlanan genelgeye yönelik denetimlerine devam ediyor. Vatandaşların kalabalık ortamlarda bulunmasını önlemek amacıyla kapatılan tesis, çay bahçeleri ve parklarda gerçekleşen denetimlerde Zabıta ekiplerimiz tarafından vatandaşlara uyarılarda bulunuluyor” dedi.

‘HER ZAMAN YANLARINDAYIZ’

Başkan Kılıç, “Zabıta ekiplerimiz Koronovirüs önlemleri kapsamında evlerinden çıkmaması istenilen 65 yaş üstü vatandaşlarımızın maaşlarını çekmeleri konusunda kolaylık sağlamak amacıyla banka personelleri ile kapıda maaş ödemesi sağlıyor. Dua kapımız olan değerli büyüklerimizin her zaman yanlarındayız” dedi.

EVLERE DEJENFEKTE

Başkan Kılıç, “Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Koronavirüs’ün risk gruplarına yönelik çalışmaları kapsamında ilçemizdeki 65 yaş ve üstü, desteğe ihtiyacı olan vatandaşların evlerinde Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nca belirlenen şekilde dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Aynı zaman Temizlik İşleri Müfütlüğü ekiplerimiz ilçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarında da dezenfekte çalışmalarına devam ediyor” dedi.

KOLONYA VE MASKE DAĞITIMI SÜRÜYOR

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün de çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Kılıç, “Evleri dezenfekte edilen 65 yaş üstü vatandaşlarımıza aynı zamanda ekiplerimiz kolonya, maske gibi kendilerini korumalarını sağlayacak ürünleri de takdim ediyorlar. Bunlarla birlikte yalnız yaşayan değerli büyüklerimizin evlerinden çıkmalarını önlemek amacıyla market ve benzeri alışverişlerinde ekiplerimiz kendilerine yardımcı oluyor” ifadelerini kullandı.

‘KURALLARA UYALIM’

Başkan Kılıç, “Allah’ın izni, alınan önlemler ile ülkemiz bu tehdide yenik düşmeyecek. Hemşerilerimizin devletimizin tedbirlerine uymalarını önemle rica ediyoruz. Vatandaşlarımızın mecbur kalmadıkça evlerinden çıkmamaları gerekiyor. Tüm hemşerilerimizin toplumun sağlığı için devletimizin uyarılarına, kanunlarına uymaları gerekiyor. İnşallah alınan önlemler ile risk en aza indiriliyor” dedi.