Sakarya’da ki görevine hızlı bir şekilde başlayan Vali Çetin Oktay Kaldırım, ilk ziyaretini Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ün babası Asım Safitürk’ün evine yaptı, ardından Tarihi Uzunçarşı'yı gezerek esnafla sohbet etti.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulanan Vali Kaldırım, Sakarya'ya gelmeden önce müjdesini verdiği 537 milyon liralık yatırımında sözünü aldığını ve yatırım sürecindeki çalışmaları da başlattığını bildirdi. 

"YATIRIMIN SÖZÜNÜ ALDIK, SÜREÇLERİ BAŞLATTIK"
Sosyal medya hesabından sözünü verdiği 537 milyon liralık yatırımla ilgili süreçleri başlattığını söyleyen Vali Kaldırım, "Yatırımcı gelince kendisini açıklamak istiyor ama yatırım sözünü aldık. Yatırım konusunda süreçleri de başlattık. Yeni yabancı yatırımcılarda getirme gayretinde olacağız. Bizim için bir istihdam sağlayan da bin istihdam sağlayanda kıymetlidir, yatırım kıymetlidir. Yatırım yapanların önüne kırmızı halı sereriz, bütün işlemlerini kolaylaştırırız. İnşallah şehrimize o açıdan da doğru yatırımcıyla yani şehri kirleten değil de önünü açan yeni nesil alanlarda yatırımcılarla buluştururuz" dedi.