Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, şehirde bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak vatandaş memnuniyetini en üst düzeye çıkarılması ve taleplerin etkin, hızlı bir şekilde alınarak takip edilip sonuçlandırılması adına hizmet veren Valilik bünyesindeki Açık Kapı Birimi'ni ziyaret eden Vali Kaldırım, burada işlemlerle ilgili bilgi aldı.

Vali Kaldırım ardından İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nü ziyaret etti. İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Suat Keleş tarafından karşılanan Vali Kaldırım, burada işlem yaptıran vatandaşlar ve çalışanlar ile bir süre sohbet etti. Vali Kaldırım ayrıca İl Müdürü Keleş'ten verilen hizmetler hakkında bilgi aldı.

TARİHİ ORHAN CAMİİ'DE SON DURUM
Vali Kaldırım'ın bir sonraki durağı ise Uzun Çarşı oldu. Vali Kaldırım, Uzun Çarşı'da esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu. Uzun Çarşı'daki esnaf ziyaretinin ardından Vali Kaldırım, aylardır süren tadilat ve restorasyon çalışmaları nedeniyle kapalı olan tarihi Orhan Camii'yi ziyaret etti. Tarihi Orhan Camii'nde sona gelinen restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Kaldırım, yetkililerden de bilgiler aldı.

SAKARYA MÜZESİNE KAVUŞUYOR
Vali Kaldırım son olarak Adapazarı Belediyesi tarafından müzeye dönüştürülecek olan tarihi Türk Ticaret Bankası binasını ziyaret etti. Adapazarı Belediye Başkanı ile birlikte Türk Ticaret Bankası binasında incelemelerde bulunan Vali Kaldırım, Sakarya'ya çok büyük değer katacak olan bu projeye her türlü desteği vereceklerini ifade etti.