// Adnan Turgay Özbalkan //

Pandemi nedeniyle uygulanan 418 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması sürerken, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım,. Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Sakarya İl Jandarma Komutanı Albay Aydın Kutlu ile birlikte Serdivan 32 Evler Mahallesi’nde bulunan Polis Noktası’nı ziyaret etti. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü üst düzey polis şeflerinin de hazır bulunduğu ziyarette Vali Kaldırım Ramazan Bayramı’nda çalışan polis teşkilatının bayramını kutladı.

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay’ın da sonradan katıldığı ziyaret sonrasında Vali Kaldırım, halk54.com'a açıklamalarda bulundu. Sakarya Emniyeti ve jandarma teşkilatının çok başarılı işlere imza attığını vurgulayarak övgüyle bahseden Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, "Emniyetimizden jandarmamızdan çok memnunuz. Bakanımızda memnun. Son derece özverili ve gayretli çalışıyorlar. Sakarya'da uyuşturucuyla mücadelede ve diğer suçlarla mücadelede çok başarılılar. Sakarya'da vatandaşlarımızda memnun. Sakarya'yı bir huzur şehri olarak bütün dünyaya anlatıyoruz. Bunun da arka planında emniyet ve jandarmamızın büyük emekleri var. Daha da iyi olacağız inşallah." dedi.

Vali Kaldırım ardından hastaneleri ziyaret etti ve sağlık çalışanlarının Ramazan Bayramı’nı kutladı. Sağlık İl Müdürü Uzman Dr. Aziz Öğütlü tarafından karşılanan Vali Kaldırım, Pandemi süresince sağlık kahramanlarının yaptığı çalışmalardan da övgü ile bahsetti.