16-19 Eylül tarihleri arasında Sapanca Kırkpınar'da bu yıl 3.'üncüsü düzenlencek olan Sakarya Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Festival öncesi Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ile birlikte festival alanını gezdi. Vali Kaldırım, çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Öte yandan Vali Kaldırım'ın festival alanını gezdiği resimler, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ'un sosyal medya hesabından paylaşıldı. Altuğ, festival alanından resimleri paylaştığı gönderiye "Uluslararası Sakarya Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali için hazırlıklarımız devam ediyor. Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım ile birlikte Sapanca Kırkpınar'daki festival alanındaydık. 16-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalimize sizleri de bekliyoruz." notunu düştü.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce de Altuğ'un paylaştığı gönderiye yanıt vererek, "Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak üçüncüsünü düzenlediğimiz ve dünyanın pek çok yerinden binlerce ziyaretçiyi ağırladığımız  Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali, koronavirüse karşı tüm önlemler alınarak 16-19 Eylül'de gerçekleşecek. Doğa dostu tüm bitki severleri bekleriz" ifadelerini kullandı.