Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde çalışmaları tamamlanan Sakarya Stratejik Plan'ın online olarak yapılan lansman toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Dünyada ve ülkemizde koronavirüs vakalarında artış yaşandığına dikkat çeken Vali Kaldırım, Sakarya olarak pandemi ile mücadelede son derece başarılı olduklarını ifade etti.

Sakarya'nın ilk 10'a girmiş olduğunu da belirten Vali Kaldırım, pandemi konusunda hassas olunmasını, tedbirlere uyulmasını ve insanları bir araya getiren ortamlardan uzuk durulması gerektiğini sözlerine ekledi.

Vali Kaldırım, "İl olarak, son dönemde Türkiye ve dünyada artışlar sürüyor. İl olarak pandemiyle mücadelede son dönemde gayet başarılıyız. İlk 10'a da girmiş bulunuyoruz bu konuda. Kalabalık ortamlardan, insanları bir araya getiren ortamlardan uzak durmamız gerektiğini düşünüyorum. En çok şehirde esnaflar vatandaşı etkileyen husus. Ne kadar süreci hızlı atlatırsak, vatandaşın hayatını kolaylaştırmasına o kadar katkı vermiş olacağız." ifadelerini kullandı.