Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü, Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ve Mahalle Muhtarları tarafından karşılanan Vali Çetin Oktay Kaldırım, ilk olarak Gölkent Akgöl ve çevresinde incelemelerde bulundu.

Gölün etrafını gezen Vali Kaldırım, bu sırada ilçenin genel durumu, yürütülen çalışmalar ve devam eden projeler hakkında da bilgiler aldı.

İlçenin Gölkent ve Bakırlı Mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla selamlaşarak taleplerini dinleyen Vali Çetin Oktay Kaldırım, çocuklarla da bir süre sohbet etti.

Ferizli ile Karasu ilçeleri arasında bulunan alanda faaliyetlerini sürdüren Hasbil Fındık Kırma Fabrikasını gezerek üretim sürecine dair bilgi alan Vali Kaldırım, fabrika çalışanlarıyla da bir araya gelerek kolay gelsin temennisinde bulundu.

Karasu İlçesine bağlı Konacık Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla hasbihal eden ve taleplerini dinleyen Vali Çetin Oktay Kaldırım, burada da çocuklarla yakından ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler verdi.

Önemli bir tarihe tanıklık etmiş Ferizli İlçesinin doğal güzellikleri ile de görülmeye değer bir yer olduğuna değinen Vali Kaldırım, turizm ve tarım potansiyelinin yüksek olduğu ilçede ayrıca sanayi alanında da önemli yatırımların bulunduğunu belirtti.