Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’nün , Mayıs ayının ilk haftası kutlanan Karayolları Güvenliği ve Trafik haftası etkinlikleri kapsamında, Anaokulu ve ilkokul öğrencilerine yönelik farkındalık oluşturmak için başlattığı "Yayalar Kırmızı Çizgimiz" temalı ödüllü video yarışmasına minikler ilgi göstererek, eğlenceli videolar göndermeye başladılar.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü tam kapanma dolayısıyla yarışmaya başvurusu süresini 16 Mayıs 2021 tarihine kadar uzattı.

Anaokulu ve ilkokul öğrencilerinin evlerinde çektikleri, “ Yayalar Kırmızı Çizgimiz” temalı  Trafikte Yaya Önceliği videoları kısa zamanda sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Yarışma Detayları: 
Twitter üzerinden @EmniyetSakarya  adresini de etiketleyerek #YayalarKırmızıÇizgimiz ve  #SakaryadaÖncelikYayanın etiketleri ile Trafikte yaya önceliği temalı video çekerek paylaşan 100 miniğe (Polis Arabası, Bebek ) hediye verilecektir. Hediyeler paylaşımı en çok beğeni alan 100 çocuğa verilecek ve  Polis memurları tarafından çocukların evlerine götürülecektir. Paylaşımlar 16.05.2020 Saat 00:00 kadar yapılabilir. 
Not: Yarışmaya katlan çocuklarımız çektikleri video ve iletişim bilgilerini 0 506 669 81 54 nolu telefona Whatshapp üzerinden göndermeleri gerekmektedir.