Ülke olarak zor bir yılın ardından 2021 yılında umutlarımızı, hayallerimizi tazelerken AK Parti hükümeti tarafından halka darbe üstüne darbe geldiğini belirten İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, vatandaşın yoksulluğun altında ezilmeye mahkum bırakıldığını belirtti.

"HÜKÜMET YENİ YILA HIZLI GİRDİ"
1 Ocak itibariyle vergi ve cezalar ile birlikte elektrik, doğalgaz, köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam yapılmasını eleştiren İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, "Hükümet 2021 yılına hızlı bir giriş yaptı. Yılbaşı gecesi elektriği yüzde 6, doğalgaza yüzde 1 (yıllık yüzde 34,7) zam gelirken; memur maaşlarına yüzde 7,36, emekliye yüzde 8,36 zam yapıldı. Köprü ve otoyol geçişlerine ise ortalama yüzde 25 zam yapılırken 31 Aralık itibariyle enflasyon yüzde 14,6 olarak açıklandı. " dedi.

"VATANDAŞ EZİLMEYE MAHKUM EDİLMİŞTİR"
Kılıçaslan: ''Yeni yılla birlikte elektriğe, otoyollara, köprülere, doğalgaza, gıda ürünlerine, sebze ve meyvelere gelen zamlarla düşen halkına bir tekme daha atan Ak Parti hükümeti vicdanları sızlatmaya devam ediyor. Vatandaş nasıl geçinecek sorusuna artık cevap dahi bulamaz konumdayız. Memuru, emeklisi, işçisi maaşlarına yapılan bu komik zamlar ile yoksulluğun altında ezilmeye mahkum bırakılmıştır.''diye ifade etti.