Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’nün , Mayıs ayının ilk haftası kutlanan Karayolları Güvenliği ve Trafik haftası  etkinlikleri kapsamında, , Anaokulu ve ilkokul öğrencilerine yönelik farkındalık oluşturmak için başlattığı  "Yayalar Kırmızı Çizgimiz" temalı ödüllü video yarışmasına minikler ilgi göstermeye başladı.

Anaokulu ve ilkokul öğrencilerinin evlerinde çektikleri, “ Yayalar Kırmızı Çizgimiz” temalı  Trafikte Yaya Önceliği videoları kısa zamanda sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Yarışma Detayları: 
Twitter üzerinden @EmniyetSakarya  adresini de etiketleyerek #YayalarKırmızıÇizgimiz ve  #SakaryadaÖncelikYayanın etiketleri ile Trafikte yaya önceliği temalı video çekerek paylaşan 100 miniğe (Polis Arabası, Bebek ) hediye verilecektir. Hediyeler paylaşımı en çok beğeni alan 100 çocuğa verilecek ve  Polis memurları tarafından çocukların evlerine götürülecektir. Paylaşımlar 07.05.2020 Saat 00:00 kadar yapılabilir. 

Not: Yarışmaya katlan çocuklarımız çektikleri video ve iletişim bilgilerini 0 506 669 81 54 nolu telefona Whatshapp üzerinden göndermeleri gerekmektedir.