Vali Kaldırım’a vakıf çalışmaları hakkında detaylı bilgi veren Başkan Karaaslan; önümüzde ki günlerde hayata geçirecekleri projelerinden bahsetti.

“Çalışmaları yakından takip ediyoruz”

Adı sürekli başarılı işlerle yan yana gelen Yeni Dünya Vakfı’nın özellikle Sakarya Şubesinde önemli işlere imza atıldığını belirten Vali Kaldırım; dernek çalışmalarını ve projelerini memnuniyetle takip ettiğini ve ortaya güzel işler çıktığını ifade etti.

“İlk günkü azimle çalışmalarımızı yürütüyoruz”

Vakıf Başkanı Şahin Karaaslan ise sıcak karşılamalarından dolayı Vali Kaldırım’a teşekkürlerini ileterek vakfın vizyon ve misyonu hakkında Vali Kaldırım’a bilgi paylaşımında bulundu. Vakıf başkanlığına seçildikten hemen sonra işlerine ara vermeden devam ederek vakıf çalışmalarına ivme kazandıran Şahin Karaaslan yaptığı açıklamasında; “İlk günden beri aynı azim ve istekle Yeni Dünya Vakfı çatısı altında iyi işler çıkarmak için uğraşıyoruz.

Vali bey’e yakında hayata geçireceğimiz Kitap Kafe Projesi ile açmak istediğimiz Öğrenci yurtları hakkında bilgi verdik. 5 yıldızlı otel konseptinde tasarlayacağımız yurtlarımızda öğrencilere ayrıca burs yardımı yapılacağını da belirttik. Ayrıca bu yurtlarımızda öğrencilerin sosyal olarak da hayata katılmalarını sağlamak amacıyla kamp, gezi ve organizasyon planları var.  Kendileri de Türkiye’de ki öğrenci yurtlarının durumu hakkında görüşlerini ifade ederek bizlere önemli öneriler verdi. ” dedi.

Görüşme sonrası Başkan Şahin Karaaslan tarafından Vali Çetin Oktay Kaldırım’a plaket takdim edildi.