ZİYARETLER SÜRÜYOR

28 Aralık 2019 da düzenlenen kongrede yeni seçilen Pamukova Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Fikret Uysal ve yönetim kurulu üyelerinin İlçede bulunan resmi kurumlar ile sivil toplum kuruluşlarına ziyaretleri devam ediyor. Daha önce Kaymakamlık ve Belediye başkanlığını ziyaret eden CHP İlçe Teşkilatı ziyaretlerine, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Devlet Hastanesi, Bölge Trafik Denetleme İstasyonu ile devam etti.

MAKAMINDA ZİYARET

Ziyaretlerine Pamukova İlçe Emniyet Müdürlüğü ile başlayan CHP İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü Esma Yavaşca’yı makamında ziyaret ettiler. Emniyet Müdürü Yavaşca yeni seçilen İlçe yönetimine hayıtlı olsun temennisinde bulunarak, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  CHP İlçe Başkanı Uysal ve yönetim kurulu üyeleri İlçenin asayişi ile ilgili konularda üzerlerine düşen görevi her zaman yerine getirmeye hazır olduklarını ifade ederek, İlçe Emniyet Müdürü Yavaçşca’ya başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

FAYDALI GÖRÜŞMELER

Daha sonra Pamukova İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Durmuş’u ziyaret eden CHP ilçe teşkilatı, sağlık çalışmaları hakkında bilgi alıp, İlçedeki sağlık sorunlarını kendisine aktardılar. Baş Hekim Durmuş CHP İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. CHP İlçe Başkanı Uysal ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Bölge Trafik Denetleme İstasyonu ve Pamukova Pancar Kooperatifini ziyaret ettiler. Pamukova CHP İlçe Başkanı Fikret Uysal, İlçedeki kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerinin devam edeceğini, yatıkları ziyaretlerde karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak, faydalı görüşmeler yaptıklarını ifade etti.