Halk Eğitim Müdürlüğü görevini Ali Can Akdoğan’a devreden Eğitim ve spor camiasının sevilen ismi Eyüp Yazıcı, Yenikent Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, büyük bir şevkle ve istekle başladığı müdürlük görevinin bugün itibarıyla sona erdiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, kendisine milletin çocuklarına hizmet etme fırsatı verdiği için teşekkür eden Yazıcı, görev yaptığı süre boyunca birlikte birçok projeye imza attığı çalışma arkadaşlarına ve görevi teslim ettiği Ali Can Akdoğan’a başarılar diledi.

Kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Ali Can Akdoğan, büyük bir sorumluluk üstlendiğini ve zor bir görevi devraldığının farkında olduğunu söyledi.

Akdoğan, "Bu zor görevi Yazıcı’dan devralırken en büyük avantajım önce bu camianın içinde çalışmış olmamdır. Eyüp Hocamın ve ekibinin yürüttükleri çok önemli projeler var, bunları devam ettireceğiz. Bir eğitimci olarak en temel amacım tüm çocuklarımızın, Adapazarı’nın neresinde olursa olsun kaliteli bir eğitim almaları için fırsat eşitliği sağlamaktır." dedi.