Sakarya’da yoğun kar yağışının üzerine bir de elektrik kesintileri eklenince, vatandaşlar hem karanlıkta kaldı, hem de doğalgaz kombilerini çalıştıramadıkları için soğuktan titredi. Adapazarı, Serdivan, Ferizli ve Sapanca başta olmak üzere elektrik kesintileri vatandaşlara yaka silktirirken, birçok elektronik aletin de bozulmasına sebep oldu.

ÖĞRETİM ÜYESİ İSYAN ETTİ

Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlhan Uçar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, yaşanan elektrik kesintilerine isyan etti. Uçar yaptığı paylaşımda, “Bahar dönemi derslerini başlatmaya çalışıyoruz, ancak SEDAŞ derslere elektrik yetiştiremiyor. Bu çağda elektrik kesintisi nedir? Aferin SEDAŞ” ifadelerine yer verdi.

GAZETECİDEN ŞOK İDDİA

Sakarya’da yaşanan elektrik kesintileri ile elektriklerdeki voltaj düşüklüğünü haber yapıp, televizyonda SEDAŞ’ı sert bir dille eleştiren gazeteci Hüseyin Cumalı’nın evinin önündeki sokak lambalarının kasıtlı olarak kapatıldığı iddia edildi. Gazeteci Cumalı, “Bu kez onları sert dille eleştirdiğim için sokak aydınlatmalarını keserek bana racon kesmişler” ifadelerine yer verdi.

Akşam Haberleri