SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ

Hep sorun çözmeye çalıştı. Ya da bu sorunların çözümü için açıklamalar yaptı. Oysa perde arkasında yıllarca yaşadığı onca zorluk vardı. Ciddi, sert duruşunun arkasında; naif bir kalp, yakınlarının bildiği çok uzun bir hayat mücadelesi. 3 çocuğunun annesi; hayat arkadaşı Mahbube Altuğ çok uzun yıllar amansız hastalıkla mücadele etti, o uzun yıllardaki mücadele Altuğ ailesinin ortak mücadelesi oldu.

Akgün Altuğ bütün programlarını eşinin tedavisi doğrultusunda ayarladı. İstanbul Adapazarı hastane sürecinde eşinin yanında oldu. Sonuna kadar birlikteydiler.

BİRLİKTE SARILDILAR

Son umuda birlikte sarıldılar, ne kadar çare varsa birlikte aradılar. Yaşama tutunmaya çalıştılar. Ancak olmadı. Herkesin çok sevdiği, yaşadığı onca acıya rağmen etrafına neşe saçan Mahbube Altuğ vefat etti. Sevenleri Akgün ailesini son yolculuğunda yalnız bırakmadılar. Akgün Altuğ; son kez eşinin ardından bakarken; yorgun ve üzgündü. Ve zaman geçiyordu. Geride kalanlar Mahbube Altuğ’un yokluğuna alışmaya çalışıyorlar. Ve Akgün Altuğ, çok sevdiği eşinin ardından bugün sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Yıllar öncesinden eşi ve 3 çocuğunun olduğu bir fotoğraf. Bir kalp işareti ile tamamladı kareyi. Başka da bir şey yazmadı ya da yazamadı; zaten o fotoğraf kaybedilen bir eşe duyulan özlemi ve sevgiyi bütün sözlerden daha fazla anlatıyordu.