Hakkari'de 19 Ocak tarihinde teröristler tarafından döşenen patlayıcının infilak etmesi neticesinde ağır yaralanan 20 yaşındaki Piyade Er Selim Gedik, 4 gün sonra şehit düştü. Gedik'in naaşı, önce helallik alınmak üzere Karapürçek Cumhuriyet Mahallesi Sakarya Caddesi'ndeki evine, ardından tören için evinin karşısında bulunan Şehit Abdullah Tayyip Olçok İmam Hatip Ortaokulu bahçesine getirildi.

Burada düzenlenen törende şehidin annesi Ulviye Gedik, oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılıp gözyaşı döktü. Anne Ulviye Gedik'in oğlunun al bayrağa sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı dökmesi yürekleri dağladı.

Anne Ulviye Gerdik, “ Oğluma daha doyamadım ama oğlum Şehit oldu. Vatan sağ olsun. Başka anneler için yanmasın. Mehmetçik onları yerle bir etsin” diyerek gözyaşı döktü. 

Şehit evinde alınan helallik ve cenaze töreninde de alınan helallik sonrasında Sakarya İl Müftüsü Hasan Bahşis tarafından cenaze namazı kıldırıldı. Bir süre askeri tören mangası tarafından taşınan şehidin naaşı daha sonra “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “Kahrolsun PKK”, “Şehidin hakkını helal et” sloganları atan kalabalık tarafından omuzlarda Karapürçek Aile Kabristanlığı’na taşındı.

Şehit Selim Gedik'in cenazesi, törenin ardından kılınan cenaze namazı sonrası Karapürçek Mezarlığı'nda toprağa verildi.