AK Parti Karasu İlçe Teşkilat binasında düzenlenen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, Mahalle Başkanları, Meclis ve Parti Üyeleri katıldı.

Çalışma Yerlerini Gezdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ilk olarak Belediye Başkanı İshak Sarı’yı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Belediye ziyaretlerinin ardından Cuma namazını Merkez camiinde eda eden Yavuz, Cuma namazı sonrası devam eden çalışma alanlarında incelemelerde bulundu. Gerçekleştirilen hizmetler hakkında Başkan Sarı’dan bilgi alan Yavuz, çalışma yerlerinin ardından Esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra Pazaryeri bölgesinde temeli atılan Camide incelemelerde bulunarak beraberindekiler ve İlçe Müftüsü Mustafa Aydın önderliğinde dua etti. Okunan duaların ardından AK Parti İlçe teşkilat binasına geçen Yavuz, AK Parti Mahalle Başkanları istişare toplantısına katıldı.

Birbirinden önemli konuların görüşüldüğü toplantıda ilk olarak AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit konuşma yaptı. Yavuzyiğit konuşmasında; “Çok değerli Genel Başkan Yardımcımız, İl Başkanımız ve İlçe Belediye Başkanımız önderliğinde, Mahalle Başkanları istişare toplantısını gerçekleştirmek üzere bir araya geldik. İlçemiz için her zaman çalışıyor ve çalışmaya devam edeceğiz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor ve herkese hayırlı günler dileklerimi iletiyorum” dedi.

AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit’in ardından konuşma yapan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Bugün, Sayın AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’u ilçemizde ağırlamaktan onur duyduk. İlçemiz adına yapılan birçok çalışmada kendisi bizlerden desteğini hiç esirgemedi. Her zaman yanımızda oldu. Bu vesileyle bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkür ediyor ve Mahalle Başkanları toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Başkan Sarı’nın ardından kısa bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Yunus Tever; “Bizler her zaman Sakarya’mıza nasıl daha iyi hizmet ederiz düşüncesindeyiz. Çalışmalarımızın Ankara kısmında Genel Başkan Yardımcılarımız ve Milletvekillerimiz her zaman bizlere yardımcı oluyorlar. Sorunların çözümü hakkında birlikte hareket ediyoruz. En modern hizmetleri Sakarya’mıza sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Mahalle Başkanlarının istek ve temennilerini dinleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, bu istekleri not alarak ilgili mercilere ulaştıracağını bildirdi. Toplantı sonunda önemli açıklamalarda bulunan Yavuz; “Değerli Mahalle Başkanlarım isteklerinizi tek tek not aldım. Yollar konusunda ve özellikle istihdam konusunda önemli çalışmalarımızın olacağını belirteyim. BMC’nin Karasu’da olması bulunmaz bir fırsat. Kış şartlarından dolayı BMC kısa bir ara vermiştir. Bu arada çalışmalarını Tank Palet Fabrikasında yoğunlaştırmıştır. Oradaki çalışmalarını yoluna koyduktan sonra tam anlamıyla tüm yoğunluğunu Karasu’daki fabrikasına verecektir. Ve burası zırhlı araç üretiminin merkezi olacaktır. Burada çok daha büyük, devasa ve önemli prestijli işler yapılacaktır. Karasu’nun önü açık. Belediyemizin geçmişten yansıyan bir takım sıkıntıları olduğunu biliyoruz. Belediye Başkanımızı çok yakından tanıyorum. Güvenimiz zaten sonsuzdu ve bu güveni de çok güzel işler yaparak ilk yılında kanıtlamış oldu. Hizmetlerini ben çok beğendim. Tertemiz bir işçilik, düzgün bir hizmet var Karasu’da. Ben, Belediye Başkanımızın çok daha güzel işler yapacağından eminim. BMC’nin de tam anlamıyla faaliyete geçmesiyle istihdam açığının önemli ölçüde yok olacağı kanaatindeyim” dedi.

Ayda 5 veya 6 Tank Üretimi

Açıklamalarına devam eden Yavuz; “Değerli arkadaşlar, şunu özellikle belirteyim ki, Allah’ın izniyle Tank Palet fabrikasında yerli tank 2021 yılında yapılacak ve banttan inecektir. İnşallah seçimlerden önce Milli Tankımız banttan inecek ve seri üretim yapılacaktır. Yani, 2023 seçimlerinden önce Allah’ın izniyle milli tankın ayda 5 veya 6 tane üretildiğini Sakarya’mız görecek. Yine 2022 yılında yerli otomobilimizi göreceğiz bineceğiz ve kullanacağız. Yine Seçimlerden önce Nükleer Santrallerimizle ilgili önemli adımlar atacağız ve ilk bölümünü devreye sokacağız. Ve son olarak da, İnşallah ülkemiz için çok önemli olan Kanal İstanbul’un başladığını göreceğiz. Milletvekilliği ve İl Başkanlığı olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bildiriyor ve hepinize hayırlı günler diliyorum” dedi.

Program sonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Mahalle Başkanlarının isimlerine özel olarak hazırlanan imzalı fotoğrafını hediye eden Yavuz ziyaretlerini tamamlayarak ilçeden ayrıldı.