BTP İl Başkanı Sağlam 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısı ile yayınladığı mesajda , "Engeller birlik, beraberlik ve sevgiyle aşılır. Yeter ki biz engel olmayalım" dedi.

Sağlam, "Sevgiye hiçbir güç dayanamadığı gibi her türlü zorluğun üstesinden de gelir. Aslında bugün bir farkındalık günüdür. Unutmamalıyız ki her birey yarının engellisi olabilir. Bundan dolayı her daim empati yapmak ve engelli kardeşlerimize kol kanat gerip sevgimizi aşılayarak hayat mücadelelerini devleştirmemiz lazım. “dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Sağlam," Bu günün adını sevgi günü olarak yapmakta büyük fayda var. Çünkü ağaç su ve güneşle yeşerir. Her engelli kardeşimizde sevgiyle yeşerir. Biz iktidarımızda Milli Ekonomi Modelinin gereği olarak bütün engelli vatandaşlarımızı maaşa bağlayacağız. Rahat bir hayat sürmelerini sağlayacağız. “dedi.

Sağlam, “Biz bir şeyleri kazanmak istiyorsak sevgimizi aşılayalım. Diğerleri kendiliğinden gelecektir. Bu duygularla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde huzur, mutluluk ve esenlik dolu yıllar diliyorum" dedi.