5 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilen AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi sonrasında göreve gelen yeni ilçe yönetimi ilk toplantısını parti binasında gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, İl Başkan Yardımcıları ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, "AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı olarak; Sayın Cumhurbaşkanımızın açtığı aydınlık yoldan gidecek, ülkemizi tekrar karanlık günlere döndürmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Adapazarı’nı AK Parti’mizin tüm unsurlarıyla el ele vererek yöneteceğiz. Adapazarı’nda bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. İlk toplantımıza katılarak bizleri onurlandıran İl Başkanımız Sayın Yunus Tever ve yardımcılarına, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce'ye ve Adapazarı Belediye Başkanımız Sayın 
Mutlu Işıksu’ya teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Yapılan ilk toplantıda tüm yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar dileyen AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, "AK Parti Adapazarı İlçe Kongresi sonrası ilk yönetim kurulu toplantısına, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce ve Adapazarı Belediye Başkanımız Sayın Mutlu Işıksu ile birlikte katılarak, dava arkadaşlarımızla bir araya geldik. İlçe Başkanımız Erol Aydın’ın şahsında tüm yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Rabbim şehrimize ve milletimize güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin. Birlik ve beraberliğimizi daim, toplantımızı hayırlara vesile kılsın." dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, "Sakarya'ya hizmet aşkıyla yola çıkan Adapazarı ilçe teşkilatımızın ilk toplantısına katıldık. Heyecanımız daim olsun. Yeni yönetimle ilk toplantımız hayırlı uğurlu olsun " dedi.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ise "AK Parti İl Başkanımız Sayın Yunus Tever ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce ile birlikte kongreden sonra göreve başlayan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanımız Sayın Erol Aydın ve yönetimi ile buluştuk. "İki günü aynı olan ziyandadır." inancıyla hep birlikte, her yeni günü başarıya giden yolda bir fırsat görerek, zaman mefhumunu bir kenara koyup gecemizi gündüzümüze katarak, bir iş bittiğinde bir başka işe koyularak çalışmaya devam edeceğiz." dedi.