AK Parti Arifiye İlçe Teşkilatı 7. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Kongreye yoğun katılım olurken, pandemi nedeniyle gerekli önlemlerin alındığı görüldü.

Yapılan kongrede Adnan Akbaş, başkanlık görevini Ali Başar'dan devraldı. Yapılan Genel Kurula AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Çiğdem Erdoğan Atabek ve Recep Uncuoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 15 Temmuz Milli İrade Derneği Genel Başkanı Ali İnci, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Arifiye İlçemizin 7.Olağan Kongresini salgın tedbirlerine uyarak heyecan ve coşku içerisinde gerçekleştirdik. İlçe Başkanımız Ali Başar’a emekleri ve gayretleri için teşekkür ediyor, göreve seçilen İlçe Başkanımız Adnan Akbaş’ı tebrik ediyorum. Hayırlı olsun." dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ise "İlk günkü heyecanımızla kongrelerimiz devam ediyor... Arifiye 7.Olağan Kongresi'nde bayrağı devreden İlçe başkanımız Ali Başar'a emekleri için teşekkür ediyor, bayrağı devralan Adnan Akbaş başkanımıza ve ekibine başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.