AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığınca yapılan istişareler ve gerçekleştirilen görüşmeler sonrası Arifiye İlçe Başkanı  Ahmet Can Tanç ile yola devam kararı alındığını belirtti.

Ak Partı Arifıye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Can Tanç sosyal medya hesabında yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı.

"Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımız tarafından şahsıma yeniden AK Parti Arifiye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevi tevdi edilmiştir. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen İl Başkanımız Sn. Yunus Tever'e İl Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Murat Salih Başer'e Milletvekillerimize İlçe Başkanımız Sn. Adnan Akbaş'a Belediye Başkanımız Sn. İsmail Karakullukçu ya Değerli yol arkadaşlarıma ve Desteklerini esirgemeyen tüm herkese çok teşekkür ederim. Bu büyük davaya hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum. Allah'ın izniyle elimizden geleninde fazlasını yaparak görevimizi layıkıyla yerine getirme gayreti içerisinde olacağız. Rabbim birlik ve beraberlik içerisinde Arifiye'mize ve Arifiye gençliğine hayırlı hizmetler yapabilmeyi nasip etsin."