AK Parti Sakarya İl Teşkilatı sosyal medya platformu Twitter üzerinden #SuyunuKoruGeleceğiniKoru başlığıyla su tüketimi konusunda bir farkındalık çalışması düzenleyerek, toplumsal duyarlılık örneği gösterdi. Yapılan sosyal medya çalışmasına; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı, DSİ Genel Müdürü, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, konuyla ilgili şu değerlendirmede bulundu:

"Rabbimizin bizlere bahşettiği en kıymetli nimetlerden biri kuşkusuz “su”dur. Kur’ân-ı Kerîm’in ifadesiyle, “canlı olan her varlık sudan yaratılmıştır” ve suya bağımlı bir ömür sürmektedir. Su; hayatımızın kaynağı, toprağımızın bereketidir. Bedenimize sıhhat ve temizlik, çevremize rahmet ve güzellik su ile gelir.

Bildiğiniz gibi, son zamanların en kurak yılını yaşadığımız bu günlerde, iklim değişiklikleri sebebiyle hem dünyamız hem de ülkemiz bir kuraklık tehlikesiyle karşı karşıya. İnsan olarak ihtiyacımızdan fazla su tüketerek maalesef geleceğimizi tehlikeye atıyoruz. 

Su tüketimi konusunda topluma bir farkındalık ve bilinç oluşturmak için AK Parti Sakarya İl Başkanlığı olarak bir sosyal medya çalışması yapalım istedik.

#SuyunuKoruGeleceğiniKoru haştagi ile Twitter üzerinden paylaşım yaparak, bu konuda bir farkındalık oluşturulmasını sağladık. Ben katılan herkese teşekkür ediyorum. 

Unutmayın ki; bugün yeryüzünde bir damla berrak ve tatlı suyun hasretiyle yaşayan milyonlarca insan varken, bize düşen su kaynaklarımızı etkin ve bilinçli bir şekilde kullanmak ve gelecek nesillerimize doğru bir şekilde aktarmaktır”