HALK54.COM/Bülent YAMAN
AK Parti 7. Olağan Kongre süreci kapsamında Sakarya teşkilatlarında ilçe kongreleri heyecanı sürüyor.

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, yaptığı açıklamada ilçe kongresinin 27 Eylül Pazar günü saat 16.30'da Hendek Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirileceğini açıkladı. Baykal, kongreye tüm Hendeklileri davet etti.

Baykal, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"AK Parti siyasi hayatına başladığı 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren aziz milletimize vaat ettiği demokratikleşme, refah, kalkınma, lider ülke olma, büyük medeniyetimizi geleceğe taşıma yolunda başarı hikayesini bir destanı olarak hizmet yürüyüşüne devam ediyor. AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bu büyük davaya inanmış kadrolarıyla birlikte yüzyılımızın ilk 15 yılında kimsenin hayal bile edemediği atılımlar gerçekleştirilmiştir.

Kongreler yenilenmektir, tazelenmektir, gücümüze güç katmaktır. AK Parti kongreleri her zaman; çok güçlü ve geniş katılımlı olmuştur. Partimize halkımızın teveccühü ve güveni artarak devam etmektedir. 27.09. 2020 Pazar Saat 16.30’da  Hendek İlçe Kongremizi inşallah gerçekleştireceğiz. Bu heyecana, bu coşkuya, bu büyük demokrasi şölenimize tüm Hendekli  hemşehrilerimizi davet ediyoruz."