Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, AK Parti Sakarya Sivil Toplum Kuruluşları’ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ömer Arslan, AK Parti Kocaali İlçe Başkanı Ersan Demir ile birlikte Kocaali Kaymakamı Emre Nebioğlu’nu ziyaret eden İl Başkanı Tever, “Kaymakam Nebioğlu’ndan ilçemizde sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldık. Yapılan ve yapılacak çalışmaların ne aşamada olduğunu değerlendirdik” dedi.

AK Parti Kocaali İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden ve Pandemi kurulları kapsamında partililerle buluşan Başkan Tever, “Bu kutlu davada hep birlikte ilerlemeye, yol almaya, Cumhurbaşkanımız ve Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 2023 hedeflerine ilerlemeye devam edeceğiz. Dava ve yol arkadaşlarımızla durmak yok, yola devam” dedi. İlçe esnafını da ziyaret eden Başkan Tever, esnafın sıkıntı ve taleplerini de dinledi.

Kocaali Muhtarlar Derneği Başkanı Ertuğrul Akyüz’ü ziyaret eden Başkan Tever, mahallelerde sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Tever, “Çözüm ortağımız olan muhtarlarımızla uyum içerisinde çalışmaya, ilçemizin ihtiyaçlarına yönelik adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.

Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar‘ı ziyaret eden Tever, “Fındığı işleyip ihraç ederek ilimize ve ülkemize değer katan Fiskobirlik’in çalışmaları hakkında bilgi aldık. Başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ediyorum” diye konuştu. Kocaali Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Süleyman Albayrak ile de bir araya gelen Tever, “Sektörün yaşadığı sorunları ve talepleri konuştuk” dedi. 

Pandemi ile ilgili esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Tever, “Kontrollü normalleşme sürecinde tüm esnaflarımıza hayırlı işler, bereketli kazançlar diliyorum. Unutmayalım ki salgın riskini azaltmak vereceğimiz mücadeleye bağlı. Bu mücadelede tedbirlere sıkı sıkıya riayet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Tever, “Kocaali Belediyesi’nin Sevimli Dostlar Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettik. Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldık. Allah’a hamdolsun ki bizim bu topraklara karşı bir sevdamız var, uğrunda mücadele ettiğimiz kocaman bir davamız var. Sıcak ve samimi muhabbeti için hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.