Bu hafta sonu düzenlenecek olan eğitimlere il ve ilçe yöneticileri başta olmak üzere tüm teşkilat mensupları eksiksiz katılacak. Siyasal iletişim ve yeni medya alanı başta olmak üzere 12 farklı başlıkta 10 ders olarak eğitimler gerçekleşecek.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, teşkilata yönelik eğitimin ayrıntılarını paylaşarak “Bu Hikâyenin Kahramanı Sensin” sloganı ile tüm teşkilat mensuplarını kuşatacaklarını belirtti.

Teşkilat Akademisi'nin Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığının aylar süren planlamaları neticesinde ortaya çıktı. Bilimsel anlamda da kullanılabilir 56 bin soru formunun işlenmesiyle bir ihtiyaç eğitim analizi oluşturulduğunu kaydeden Tever, “Başta teşkilat eğitimi, sosyal medya, dijital medya gibi 12 farklı başlıkta detaylı bir eğitim programı Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığımız tarafından hazırlandı ve bu eğitimleri tüm teşkilat mensuplarımızın istifadesine sunacağız. Kıymetli katılımcılarımızla bu hafta sonu iki günü de kapsayacak bir şekilde ders programımızı hazırladık. Bu eğitimlerle AK Parti teşkilatlarımızı 2023 seçimlerine doğru daha hazır bir hale getireceğiz. İcraatların halka nasıl anlatılacağı konusunda da kuşatıcı eğitimler verilecek.

Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığımız tarafından düzenlenen eğitimlerin ilk aşaması “Liderlik Okulu” ile Ankara’da başlamıştı. Bizlerde bu eğitimlere 81 ilde ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımızla birlikte katılmış ve çok güzel sonuçlar almıştık. Sakarya’mızdaki eğitimlerde derslerimiz; AK Parti Grup Başkanvekilimiz, Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sayın Mahir Ünal, MKYK Üyemiz, Malatya Milletvekilimiz Sayın Öznur Çalık, Eğitimci Tarkan Zengin, İstanbul Milletvekilimiz Mustafa Ataş, MKYK Üyemiz, Kars Milletvekilimiz Ahmet Arslan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Elazığ Eski Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Ağrı Milletvekilimiz Ekrem Çelebi, Eğitimci Selattin Yusuf, Genar Anket Şirketi Başkanı, Eğitimci İhsan Aktaş ve Yazar Serdar Tuncer tarafından verilecek.

Ders programı ise şöyle: Siyasal İletişim ve Yeni Medya, Eğitim, Sağlık, Sosyal Politikalar, Etkili İletişim, Teşkilatın El Kitabı, Savunma Sanayi, Teknoloji, Ulaştırma, Reformcu AK Belediyecilik, AK Parti Demokrasi Yolculuğu ve Lider, AK Değerler, Dünyanın Yeni Yıldızı-Türkiye ve Motivasyondan oluşuyor. Cumartesi günü Saat 09:30’da başlayacak olan eğitim programından verimli çıktılar ve kazanımlar alacağımızı düşünüyorum” ifadelerine değindi.