Halk54.com

Korona Virüs nedeniyle Pandemi kurallarına uygun olarak yapılan AK parti Sapanca 6. Olağan kadın Kolları Kongresine AK Parti Sakarya İl başkanı Yunus Tever, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Sapanca Belediyesi Meclis Üyesi Büşra Duygu Değirmenci Alptekin, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ile partiler katıldı.

Sapanca Belediyesi Meclis Üyesi Büşra Duygu Değirmenci Alptekin’in divan başkanlığı yaptığı kongrede konuş yapan AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, “  Sapanca İlçe Kadın Kolları 6. Olağan Kongremizi Hatice Şahinoğlu’na verdiği tüm emekleri için teşekkür ediyor. Göreve seçilen Arzu Akçay’ı tebrik ediyorum. Hep birlikte el birliğiyle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever ise inandıkları yolda yürümeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Tever, “Sapanca İlçemizin 6. Olağan Kadın Kolları Kongresini salgın kurallarına uyarak gerçekleştirdik. Sapanca İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak seçilen Arzu Akçay ve yönetimini tebrik ediyor, Hatice Şahinoğlu ve yönetimine bu zamana kadarki emek ve gayretleri için teşekkür ediyorum” dedi.