AK Parti Adapazarı teşkilatı Reisoğlu Tesislerinde kuruluştan günümüze emek verenler konulu toplantı düzenledi.  Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, milletvekili arkadaşları, belediye başkanı ve teşkilat mensuplarının da bulunduğu toplantıda yıkılacak okullar üzerinden CHP’yi sert sözlerle eleştirirken şehirde yapılacak projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz yaptığı basın açıklamasında; 

''Sayın Genel Başkan Yardımcım, Sayın Milletvekillerim, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım, Sayın İlçe Başkanım, Sayın Belediye Başkanım, Kıymetli Dava ve Yol Arkadaşlarım, Adapazarı İlçe Teşkilat Buluşmamıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Sözlerime 2020’nin ilk ayında yaşadığımız üzücü hadiselerle başlamak istiyorum. Elazığ merkezli şiddetli depremin yaralarını henüz sarmadan, İdlip’ten gelen acı haber, Van Bahçesaray’da yaşanan çığ olayı ve Sabiha Gökçen’de yaşanan uçak kazası her birimizi ayrı ayrı derinden üzdü. İdlip’de, Deprem’de ve çığ olayında kaybettiğimiz kahraman askerlerimize, güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Afetler ve felaketler insan olarak bizlerin aslında ne kadar aciz, ne kadar çaresiz olduğunu bir gerçek olarak ortaya koyuyor. Acının en yoğun yaşandığı anda, daha enkazlar bile kaldırılmamışken, can kayıplarının ve yaralılarımızın olduğu bir ortamda, birilerinin siyasi rant peşine düştüğünü de görmek bizleri derinden üzmüştür. İktidarımızı yıpratmak adına, maalesef bir sürü tezvirat yaptılar ve halen daha yapmaya devam ediyorlar. Bizler teşkilat mensupları olarak bu algı oyunlarına karşı bir ve beraber olacak, gerçekleri gün yüzüne çıkararak oyunlarını bozmaya devam edeceğiz. Samimiyetle, kalben ve vicdanen milletimizin yanında olmak, meselelere çözüm bulmak, gelecek nesillere büyük ve güçlü bir Türkiye bırakmak. Biz milletimizi karşılıksız seviyoruz; Bu topraklar canımızdan, ruhumuzdan bir parça biliyoruz. Rabbim milletimizi ve devletimizi her türlü afet ve felaketlerden muhafaza eylesin.'' 


Sayın Genel Başkan Yardımcım, Kıymetli Dava Arkadaşlarım,
AK Parti Sakarya İl Başkanlığı olarak bizlerde dün akşam ‘Kuruluştan Günümüze İlçe Başkanları İstişare Toplantımızı icra ederek; partimize emek vermiş, ilçelerimizde yıllarca davamızın yükünü omuzlamış, fedakarlık yapmış ve bedel ödemiş İlçe Başkanlarımızla bir aradaydık. Allah’a hamdolsun son derece verimli ve anlamlı bir buluşmayı gerçekleştirmiş olduk. Yine bugün burada Adapazarı İlçe Teşkilatımızın ev sahipliğinde güzel ve anlamlı bir buluşma için hep bir aradayız. Salona girerken uzun yıllar partimizde hizmet etmiş büyüklerimizi gördüm ve çok mutlu oldum Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.


Kıymetli Arkadaşlar, Adapazarı teşkilatımız çok büyük bir aile ve okul, bu okuldan kurucu İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuş AK Parti Genel Başkan Yardımcısı çıktı. İl başkanları, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları çıktı. Bu kürsüden ifade etmek isterim ki bende bu okulun bir parçasıyım. Yıllarca doğup, büyüdüğüm Adapazarı’nda uzun yıllarca meclis üyeliği görevinde bulundum. Bugün İl Başkanlığında bir kardeşiniz olarak görev yapıyorum. Orada bir kardeşinizin olduğunu sakın unutmayın ve sık sık çayımızı, çorbamızı içmeye gelin. Sizler gibi gönül ve mücadele arkadaşlarıyla birlikte olmayı nasip ettiği için Rabbime hamd ediyorum.


Kıymetli Dava Arkadaşlarım, bizde siyaset ikbal için değil, hakkın ve halkın rızasını kazanmak için yapılır. Biz, tek vazifemizi Hakk’a ve halka hizmet olarak görüyoruz. Bu dava, AK Parti’nin 18 yılının çok ötesinde bir davadır. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi bu dava, Recep Tayyip Erdoğan’dan ötedir. Biz sadece medeniyetimizi ve ecdadımızın Hakk’a ve halka hizmet davasının bugünkü temsilcileri olmaya talibiz. Bugün burada bu salonda bulunan her kardeşim unutmasın ki, bu davanın birer neferidir. Bu davada görev yapmak, sorumluluk almak, nefer olmak yarın çocuklarımıza bırakabileceğimiz en büyük mirastır. AK Parti çatısı altında dava adamının görevi ancak son nefesini verince biter. AK Parti çatısı altında asla eski/yeni diye bir kavram söz konusu değildir. Evet AK Partilinin eskisi yenisi asla olmaz! AK Partili olmak demek sadece sıradan bir partinin rozetini taşımak değildir. Bizim davamız, inandığımız, köklü ve kutlu bir yürüyüşün bir tezahürüdür. Bu anlayışla gece gündüz demeden hedeflerimiz yolunda var gücümüzle çalışmak, çalışmak, çalışmak zorundayız kardeşlerim. İnşallah önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz kongrelerimizle milletimizin işaret ettiği şekilde kendimizi yenileyecek, enerjimizi tazeleyeceğiz. Sözlerimi noktalarken bugünkü buluşmamamıza iştirak eden her bir dava arkadaşıma en kalbi teşekkürlerimi sunuyor, toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi. 

AK Parti Adapazarı teşkilatı Reisoğlu Tesislerinde kuruluştan günümüze emek verenler konulu toplantı düzenledi. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, milletvekili arkadaşları, belediye başkanı ve teşkilat mensuplarının da bulunduğu toplantıda yıkılacak okullar üzerinden CHP’yi sert sözlerle eleştirirken şehirde yapılacak projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Grup Başkanvekili Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’u manüpilasyon yapmakla suçlayarak ‘Söylediklerinin yüzde 100’ü yanlış’ dedi.

HİÇBİRİ DOĞRU DEĞİL

Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, “ CHP zihniyetinden bahsetmek istiyorum. Ben gece bu sunum için çalıştım. Yapacak çok işimiz var. Onlar konuşacak biz çalışacağız. Bazen de millet gerçeği bilsin diye perdeyi açacağım. Okullarla ilgili manipülasyonları ve gerçekler konusunu izliyorum. Uzun süredir gündemi meşgul ediyorlar. CHP hasarlı okullarla ilgili ne söylediyse yüzde 100’ü yanlış” dedi. Önümüzdeki günlerde yapılacak bir toplantıda da Tank Paleti masaya yatırmak istediklerini belirten Yavuz, “10 tane soru sorduk. CHP zihniyeti ne yapar. CHP zihniyeti algı operasyonu yapar. Depremden sonra Sakarya’ya yapılan yatırımları gelsinler gezdirelim. Kemal Kılıçdaroğlu ne yaptı. Kılıçdaroğlu’nun sözlerini iki gündür düşünüyorum ama hiç biri doğru değil” ifadelerini kullandı

TEMELİ ATILACAK

Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz “Bin yataklı hastanenin temeli bu yıl atılacak. Proje çalışmaları sürüyor. Arifiye Mollaköy’de kano-kürek tesisi yapılacak. Türkiye’nin en büyük atletizm pisti kısa süre içerisinde hizmete alınacak. Spor lisesi yapılacak. Spor faaliyetleri için birçok tesisi barındıracak” dedi