25'inci dönem AK Parti Sakarya Milletvekili ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcı Ali İnci, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'yu makamında ziyaret etti.

İlk olarak Erenler Belediyesi'ni ziyaret eden İnci, Başkan Fevzi Kılıç ve AK Parti Erenler İlçe Başkanı Erdal Köse ile bir araya gelerek gündeme dair istişarelerde bulundu. Ziyaretin sonunda İnci, "Her iki başkanımıza da çalışmalarında başarılar diliyorum." derken, Başkan Fevzi Kılıç, "AK Partimizin 25. Dönem Sakarya Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Sayın Ali İnci’yi ağırlandık. Kendilerine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor çalışmalarında kolaylık ve başarı diliyorum." dedi.

Ali İnci daha sonra Arifiye Belediyesi'ne geçerek Başkan İsmail Karakullukçu ve AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Adnan Akbaş ile bir araya geldi. Samimi ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından konuşan İnci, "Arifiye Belediye Başkanımız İsmail Karakullukçu'ya ziyaretimizde İlçe Başkanımız Adnan Akbaş ile karşılaştık. Çok değerli başkanlarımıza misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum." dedi.