Sofu, "Dün sokağa çıkma yasağının ilk gününde saat 16.48'de ayrım yapmadan tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ettiğimiz bir paylaşım yaptım. Belediyelerimizin sosyal medya sayfalarından da bu saate kadar ki sokağa çıkma yasağı ile ilgili örnek çalışma paylaşımları ekledim. Sonrasında hayretler içersinde kaldığım haber manşetlerinde kendimi görünce şaşırmadım değil.

Bu paylaşımdan Hendek Belediyemizi eleştirdiğim, Cumhur İttifakını hiçe saydığım ve birçok hayal dünyası zorlanarak çıkartılmış anlamlar yüklenmiş haberler okudum. Oysa Sayın Babaoğlu MHP'ye geçtiğinde kendisini ilk tebrik eden ve basarılar dileyen benim. Bu paylaşımdan bu kadar rahatsız olup haber yapmanın altında nasıl bir psikoloji yatmaktadır anlayamadım. 

Ucuz siyaset peşinde değiliz. Lakin Hendek'imizin geleceği için tabi ki gerektiğinde eksikleri yanlışları hataları da zamanı geldiğinde söyleyeceğiz ve gerekli uyarıları da şahsim adına yapacağım.    Bizim anlayışımızda eleştiri insani olgunlaştırır ve eksiklerini görmesini sağlar. Hatası kendisine söylenmeyenler kusurlarını marifet sayarlar. Eleştiriye tahammül edemeyenler kendilerini geliştiremezler.  

Virüs illetiyle mücadele ettiğimiz şu günlerde Devletimizin aldığı tedbirlere harfiyen uyalım. Tüm Dünyaya örnek olan ve yardim eden güçlü  bir Devletimiz olduğu için de Rabbimize şükredelim. Allah bizleri Ülkemizi ve tüm İnsanlığı bu virüs salgınından bir an evvel kurtarması duasıyla Allah'a emanet olun. Selam ve Saygılarımla" sözlerine yer verdi.