// Zeynep Eda Ateş //

DEVA Partisi Sakarya 1. Olağan İl Kongresi’ne katılmak için karayoluyla Sakarya’ya gelen DEVA Partisi Genel başkanı Ali Babacan Adapazarı Bosna Caddesi’nde bulunan DEVA Partisi Sakarya İl başkanlığı Binası’nı törenle hizmete açtı. Hayli kalabalık partili topluluğunun katıldığı törende ‘Hayırlı uğurlu olsun’ dileğiyle birlikte İl başkanı Mehmet Erdoğan ile kurdeleyi kesen babacan burada partililere seslendi.

İŞTE O PROGRAM

Kısa adı DEVA olan Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan bugün Sakarya’ya geliyor. DEVA Partisi Genel başkanı Ali Babacan ilk olarak TEM Otoyolu Arifiye Gişelerinde saat 12.00’de DEVA Parti Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve partililer tarafından karışılacak. Karşılama sonrasında Babacan Adapazarı Çark Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluşacak.  

KONGERE 15.30’DA

Erenler İlçesi’nde bulunan Premier Inn Hotel saat 15.30’da başlayacak olan DEVA Partisi Sakarya 1. Olağan İl Kongresi’nde konuşma yapacak olan Babacan ardından aynı otelde saat 18.00 itibariyle yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelecek.