ÜLKEMİZDE GELİNEN SOK NOKTA
Dokumacı açıklamasında: ‘’Ne yazık ki son günlerde ülkemizde aylar önce uyardığımız sosyal patlamanın işaretlerini görmeye başladık. Her gün ülkemizin çeşitli bölgelerinden ekonomik sıkıntılar nedeni ile intihar eden vatandaşlarımızın haberleri gelmeye başladı. Yine insanların birbirlerine olan borçlarını ödeyememesi, hukuk sistemimizdeki icra tahsil kabiliyetinin son derece zayıf olması nedeni ile vatandaşlarımız kendileri alacağını tahsil yolunu seçmeye başladılar. Bu durum, her gün duymaya başladığımız alacak kavgaların, yaralanmaların ortaya çıkmasına sebep olmaktadır. Yine İstanbul’da vatandaşa bir ilçede sokakta bir çocuk ve annesinin “ekmek, yemek alınır ”diye gezmesi ve Sapanca ilçemizde bir vatandaşımızın direğe “Acil satılık böbrek ”ilanı yapıştırması ülkemizde gelinen son noktaya örneklerdir.’’ diye belirtti.

YANLIŞLARIN FATURASI VATANDAŞA KESİLDİ
Dokumacı yaptığı açıklamaya: ‘’Şunu üzülerek belirtmek isterim ki, bu yaşanan sosyal patlama emareleri, bir başlangıçtır. Özellikle milletin ekonomik anlamda bu kadar yalnızlığa itilmesi, bu olayların artarak karşımıza çıkacağını işarettir. Ne yazık ki, iktidar mensupları, bu olağanüstü dönemde vatandaşımıza ekonomik anlamda sahip çıkamamıştır. Onun içindir ki, bu tip trajedilerin yaşanmaması için, her birimizin sağına soluna, her zamankinden daha dikkatli bakmamız gereklidir. Lafın kısası yapılan yanlış planlamaların, her alanda yapılan yanlışların faturasını ödemek vatandaşa düşmüştür.’’ diye ifade etti.

İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı bu zor günlerin, millettin daha da çok birbirine kenetlenerek atlatılacağını belirterek: ‘’Bu zor günlerde yalnız bırakılan vatandaşımız da sandık önüne geldiğinde, bunun hesabını soracaktır. ‘’dedi.